A koronavírus-biztos étterem

By Józsi - május 11, 2020

„Egy asztal és egy szék a mező közepén: garantált a biztonság” – írja a 24.hu.




A koronavírus járvány idején az egyik legnagyobb kérdés az, hogy mi lesz a vendéglátó iparral. Ahelyett, hogy megtalálták volna a turisztikai szempontból kiemelkedő nagyvárosok éttermeinek és kávéházainak a korlátozások okozta problémáira a megoldást, Svédországban egy pár, Rasmus Persson és Linda Karlsson egészen más eljárást javasol annak érdekében, hogy a gasztronómiára kiéhezett emberek étteremben étkezhessenek.

A Bord för En (Asztal egy személyre) névre keresztelt étterem mindössze egyetlen asztalból és székből áll, ami egy svédországi mezőn található. A vendég teljesen egyedül eszik, a lehető legnagyobb mértékben izolálva a többi embertől.

Időpontot az étterem honlapján – (ezen a linken) – lehet foglalni, és a menü is megtekinthető. Az ételeket az ötlet kitalálói készítik, amiket érintésmentesen, egy kötélpályán mozgatott kosárban juttatnak el az asztalhoz.

Érdemes látnunk, hogy ez egy teljesen praktikus megoldás, tulajdonképpen az egyetlen ésszerű javaslat, hogyan járhatnánk étterembe a karanténba helyezett területeken.


Infó: 24.hu
Írta: Sós József
Kép forrása: en.bordforen.com
(Itt oktatási célból szerepelnek.)

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments