Gondolatmentes Világnap

By Józsi - április 21, 2022



2022. április 25-én, hétfőn 0 órától 23:45-ig kerül megrendezésre a Gondolatmentes Világnap Ilauszky Tamás szervezésében, aki így ír az eseményről a facebookon:

„Ez itt a kilencedik alkalom, amely azt a remek lehetőséget nyújtja, hogy meglógjanak berögződéseiktől, megfelelési kényszereiktől, elképzeléseiktől, és lehántsák magukról azt, amivé lettek. Egyfajta meditatív ajándéknappal örvendeztethetik meg önmagukat, és azáltal, hogy nem szólnak bele, illetve nem véleményeznek semmit, nem akarnak hatást kifejteni a történésekre, gyakorlatilag másokkal is jót cselekszenek. Úgysem tudjuk megfejteni, hogy a történések mitől történnek, hát hagyjunk egy napot lógva! Úgy hiszem, hogy globális szinten a tavaszi tisztulási folyamatok egyik elemét képezhetné ez a nap. Adjunk egy pihenőnapot a Földnek, egy napot azokból az időkből, amikor még nem létezett az ember! Hadd örüljön!
Paradoxia kapuja kinyílott!

Ossza meg, és uralkodjon magán! Üdv!”

Az esemény nem más, mint egy internetes művészeti forma, de nyugodtan értelmezhetjük szó szerint. Az ilyen önkorlátozó felhívások elgondolkodtatnak, hogy mennyi energia megy pocsékba akár gondolataink közlése által is. Vajon tényleg érdemes mindig mindent közölnünk?

A facebook esemény ezen a linken elérhető!


Idézet forrása: Ilauszky Tamás - facebook, a többit írta: Sós József
Kép forrása: facebook

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments