Az arany lenyomat

By Józsi - november 24, 2020

„Az arany lenyomat” (The Golden Imprint) a Madridban élő vietnámi fotós, Viet Ha Tran és a Ho Si Minh-városban lakó, vezető vietnámi divattervező, Van Thanh Cong közös művész fotográfus projektje, amivel igyekeznek a világban népszerűsíteni a vietnámi hagyományokat és divatot. 




A „The Golden Imprint” fotói kézzel készített, hagyományok ihlette kosztümjeit a főnix és a az ősi vietnami Dong Son bronzdobokon látható motívumok inspirálták, és megpróbálják bemutatni a vietnami hagyományokat és művészetet. A háttér, Ho Si Minh-város egyik temploma, segít átadni a hagyományos ázsiai légkört a közönségnek. 




Van Thanh Cong divattervező tervei a legrangosabb divateseményeken jelentek meg, mint a Miss World Universe, a Miss World Vietnam, az Miss Vietnam Woman World USA, a Miss International Queen, az Miss Vietnam az USA-ban stb., valamint a legfontosabb vietnami divatmagazinokban. Legutóbb Miss India 2013, Ruhani Sharma mutatta be egyik tervezését az Indonéziában megrendezett 2014-es Asian Fashion Week-en. (Ez a cikk 2015. május 5-én jelent meg.) 




A fotózáson részt vett a három vietnami szupermodell, Dieu Huyen, Oanh Di, Nhu Van, és a híres kiegészítő tervező, Do Van Tri. 







Forrás: hedonistmagazine.co.uk 
Képek forrása: hedonistmagazine.co.uk 
(Itt oktatási célból szerepelnek.)

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments