Kam Tang

By Józsi - április 19, 2018


Kam Tang a londoni Brixtonban élő illusztrátor. A munkájára a maximalizmus stílusa jellemző. Amint megszerezte a fokozatát a University of Brightonban, elment Londonba, hogy mesterdiplomát kapjon a Royal College of Arton. A diploma óta szabadúszó kreatívként dolgozik. Az első nagyobb megbízása a GTF-től (Graphic Thought Facility) érkezett, ami arra kérte fel, hogy illusztrálja az utazást a kezdettől a végéig, amit egy Royal College of Art hallgató tesz meg az egyetemi évek alatt. Azóta sok editorialt készített publikációknak, mint a The Guardian, Wired, Arena és legújabban a Wallpaper magazin, ahol a komplikált és sok apró részlettel ellátott „Navigator” térképei rendszeres mellékletek.

Kam sok zenei kampánynak szintén tervezett és készített képeket, olyan előadók számára, mint a Merz, Athlete, Gnars Barkley, Morning Runner, Two Culture Clash, és még többeknek, és nemrégiben a The Cemical Brothersnek.

Amellett, hogy editorialokat készít és zenei megbízásokat teljesít, Kam grafikái egy nagyobb skálán is feltűntek, reklámkampányok részeként, az Adidas, Nike és Sony cégekén. A designjait újabban a francia Quick Restaurants kommerciális tereiben, a milánói Burberrynél és a londoni Design Museumnál láthatjuk, miközben újfent együtt dolgozik a GTF-el hogy rajzokat készítsen az új identitáshoz.

Továbbra is freelancerként dolgozik Londonban.















(Forrás: angol nyelvű Wikipedia, itt oktatási célból szerepel a szöveg.)
(A képek forrása: pinterest.co.uk, bigactive.com, kamtang.co.uk, hhv.de, highsnobiety.com)

  • Share:

You Might Also Like

0 Comments